Vrijwilligers gezocht voor nieuwe dyslexie-behandelmethode: de Balansmethode

 

De Balansmethode is een nieuwe benadering van beelddyslexie. De behandeling is bewezen effectief en kan in bepaalde gevallen de problemen door beelddyslexie volledig oplossen.

 

We zoeken vrijwilligers om video-testimonials mee op te nemen. Uiteraard nadat je zelf de Balansmethode hebt ervaren en geheel of grotendeels van je dyslexie bent afgeholpen. Voor deze gelden de volgende richtlijnen;

  • Je bent in het bezit van een officiële dyslexieverklaring
  • Je bent ouder dan 12 jaar (bij jongeren jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming van de ouders nodig)
  • Je woont binnen een straal van 75 km van Amsterdam (als je de behandeling bij je thuis wil doen)
  • Je bent bereid om kort voor de camera te vertellen over je ervaringen met de behandeling. *

 

* Mensen hebben vaak drempelvrees voor 'nieuwe behandelingen'. Dat is heel begrijpelijk maar maakt het ook moeilijk om een effectieve maar nog onbekende methode zoals de Balansmethode onder de aandacht te brengen. Daarom willen we een groter publiek bereiken met video-testimonials waarin mensen kunnen vertellen over hun ervaringen met de Balansmethode.

 

Het mes snijdt dus aan twee kanten: je bent geheel of grotendeels van je beelddyslexie af - kostenloos - en in ruil daarvoor help je mee de drempel te verlagen voor anderen. De behandeling heeft geen negatieve bijwerkingen.

Wil je gratis van je beelddyslexie af? En wil je meehelpen de Balansmethode bekend te maken bij een breder publiek? Stuur ons dan een email (contact@balansmethode.nl) of bel op 06 27 076 810.